About me

This text is positively ancient... and needs an update. Soon.

Doménique van Gennip is de naam en bijgaande foto het gezicht erbij. Ik loop, zit en slaap op deze aardbol sinds 6 oktober 1984, dus dat is inmiddels al weer 30 jaar. In die jaren heb ik de crêche doorlopen (met succes), de basisschool, haalde ik m′n VWO-diploma in Breda en rondde ik de Bachelor Industrial Design af aan de Technische Universiteit Eindhoven. In 2012 behaalde ik daar ook een Mastertitel in Human-Technology Interaction. Momenteel ben ik promovendus aan de University of Technology, Sydney in Australië.

collage van mij

Wat ik doe met de tijd die mij rest? Ik ben best een computerjunk, dus naar alle eerlijkheid zal ik bekennen dat ik veel tijd verdoe op internet. Hoewel ik vroeger regelmatig games speelde, doe ik dat nu niet veel meer. Af en toe kijk ik een filmpje (liefst vaag, arthouse-achtig) en resultaten van m′n fotografiepogingen vind je elders op m′n website.

Sinds enkele jaren fiets ik regelmatig op m′n racefietsje, eerst vooral voor de lol en een beetje voor de conditie. Het is hoofdzakelijk rondtoeren, want hoewel ik af en toe meedoe aan toertochten, rijd ik geen wedstrijden.